ClickCease

Service

 Retourneren en ruilen

U kunt tot 14 dagen na ontvangst reclameren.

Onbeschadigde producten kunnen uitsluitend onder vermelding van ons RMA-nummer en in de fabrieks-verpakking worden geretourneerd. Het RMA-nummer kunt u aanvragen via het RMA aanvraag formulier en dient op de buitenzijde van de verpakking vermeld te worden. Bij een retour betalen wij u het aankoopbedrag terug. U betaalt de kosten voor retourzending naar ons magazijn in Nederland. Retour is niet mogelijk voor producten die speciaal voor u besteld zijn.

 

 

 

 

Technische ondersteuning

Voor vragen over gekochte producten, kunt u een email sturen naar [email protected]. In de email gaarne uw bestelnummer vermelden of de datum waarop u het product besteld heeft.

 

 

 

 

2 jaar garantie

Garantie

Antratek biedt op alle hardware producten 2 jaar garantie. De garantie omvat gratis reparatie door de fabrikant. De verzendkosten naar ons komen voor uw rekening. De verzendkosten naar u komen voor onze rekening. Voor aanspraak op garantie dient u eerst een RMA-nummer aan te vragen via het RMA aanvraag formulier.

 

 

 

 

Overige leveringsvoorwaarden

Voor levering aan particulieren gelden de voorwaarden zoals vermeld op Thuiswinkel.org. Voor levering aan bedrijven gelden de FHI Algemene Voorwaarden 2010. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe.

 

 

 

 

Offerte aanvraag

PDF Offerte

Offerte ter administratie
Heeft u een offerte nodig voor uw bestelprocedure dan kunt u dit zeer snel en eenvoudig maken op de website:
 Plaats de gewenste producten in uw winkelmandje
 Ga verder naar het afrekenproces
 Vul de bedrijfsgegevens in
 Kies onder de knop ‘plaats bestelling’ voor PDF Offerte en sla deze op of print deze uit voor uw administratie
Let op, de order is dus niet geplaatst.
 

Kwantum kortingen
Op onze website staan bij een aantal producten al kwantumkortingen vermeld. Mocht u deze niet bij het product hebben staan waar interesse in heeft, neem dan contact met ons op. Wij zullen voor u een passende offerte opmaken.
 

Reseller services
Antratek Electronics heeft ook oplossingen voor wederverkoop. Zo staan wij open voor speciale reseller afspraken op basis van omzet. We hebben ook technische oplossingen om met onze product database te koppelen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

Inkoop koppelingen

Koppelingen inkoopsysteem

Veel grote instanties werken tegenwoordig met eigen inkoop software voor administratieve redenen. Dit kan het productaanbod of het aantal leveranciers beperken. Antratek denk graag mee in een oplossing om bijvoorbeeld een XML koppeling met uw systeem te realiseren. Of zelfs een eigen webwinkel omgeving die aangepast kan worden aan uw wensen. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken.

  

 

 

Abonneer op onze maandelijke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van embedded elektronica